Byalagets aktiviteter

Vi befinner oss i situation där det fortfarande gäller på alla sätt att minska smittspridningen! Vi följer det restriktioner och rekommendation som finns idagsläget.
Det är oerhört ledsamt att avi fortfarande inte kan beriva våra verksamheter.
Vår verksamhet är oerhört lidande och vi hoppas innerligt att man vill stötta Byalaget .
Ett sätt är att bli medlem.

Stötta Byalaget!!Bankgiro: 5548-8084 eller SWISH 1230296020 Tack för ditt medlemskap!

Det betyder mycket för Byalaget och BynVi lever fortfarande i en oviss tid och fortfrande är läget allvarligt.2020 blev inte alls som vi tänkt oss. det positiva med ommaren och hösten 2020 var att vi kunde arbeta med vandringsleden runt Torupasjön! 👏Vi vill tacka för allt stöd under 2020, men vi behöver även ert stöd under 2021. Stöd oss idag genom att bli medlem.Vi kämpar just för att överleva och att vi kan fortsätta den verksamhet som vi vill och att utveckla vår lilla by. Vi är många föreningar som kämpar idag för sin överlevnad. Att göra det tillsammans är alltid ett gott hopp.

Eftersom vår verksamhet ännu inte är igång ger vi inte ut något Byablad utan hoppas att vi kan återkomma inom snar framtid.Vi behöver all stötning i dessa tider!Du stöttar Byalaget genom att bli medlem.Medlemsavgiften är endast 100:-/familj. Du/Ni kan betala via bankgiro eller swish. Bankgiro: 5548-8084 eller SWISH 1230296020 Tack för ditt medlemskap! Det betyder mycket för Byalaget och Byn.


Håll ut, håll i och håll avståndså hjälps vi åt att minska smittspridningen!

Vi hoppas att våra aktiviteter kan starta som vanligt till hösten.